Hvordan deaktiverer jeg Google Contacts Sync?

Hvis du er en teknologi- og internettbruker, forstår du allerede hvor viktig det er å finne de mest passende applikasjonene for systemene dine. Det er en utfordrende oppgave fordi det ikke alltid er mulig å finne et program med alle de beste funksjonene, tjenestene og produktene. Google vil imidlertid kunne gi deg alle disse fordelene uten problemer.

Det er en av de mest vellykkede og populære organisas jonene på planeten, og den kan hjelpe deg i nesten alle anstrengelser enkelt og effektivt. Som et resultat bør du prøve ditt beste for å vite mer om det ved hjelp av Google Teknisk Støtte Norge teamet så snart som mulig.

Hvis du vet hvordan du bruker funksjonene på riktig måte, vil du kunne forbedre kvaliteten og konsistensen av ditt teknologiske og sosiale liv med stor margin. Dette er en av hovedgrunnene til at denne applikasjonen er super populær blant folk i forskjellige aldre i disse dager. Du kan be enhver eksisterende bruker om å hjelpe deg å forstå hvordan denne programvaren fungerer uten problemer.

Er du noen som prøver å lære hvordan du bruker de mange funksjonene og tjenestene som tilbys av Google ved hjelp av en profesjonell? Hvis svaret er ja, kan du snakke med Google Støtte Norge teamet i henhold til dine krav og betingelser.

De vil være i stand til å hjelpe i enhver situasjon vellykket og raskt. Ikke bare det, men de vil også gjøre det praktisk for deg å forstå alt uten ytterligere utfordringer.

Men hvis du ikke har nok tid til å gjøre det, ta hjelp av denne bloggen for å lære hvordan du slår av kontaktsynkroniseringsfunksjonen. La oss nå se nærmere på dem:

  1. Det første du må gjøre er å starte opp smarttelefonen, den bærbare datamaskinen eller datamaskinen
  2.  Når systemet kjører, gå til Innstillinger-siden du finner på det
  3. Når listen over alternativer vises på skjermen, trykker du på Google-fanen
  4. En annen side åpnes på skjermen med et alternativ kalt Google Contacts Sync på den, velg den
  5. Når du åpner den siste fanen, vises et alternativ kalt Status, velg det
  6. Du finner en fane som heter Automatisk synkronisering, slå den av

Hvis du finner noen problemer mens du følger instruksjonene ovenfor, Ring Google Norge å be om hjelp.


Relatert artikkel



Comments

Popular posts from this blog

Hvordan deaktivere Google Voice Typing?

Hvordan slå på Googles foreslåtte artikler?