Hvordan slå på Googles foreslåtte artikler?

Enhver person som bor på denne teknologidrevne planeten kjenner sannsynligvis allerede til Google og bruker den regelmessig av flere grunner. Det er det mest populære sosiale mediet du noen gang vil komme over.

Det vil hjelpe deg å oppnå flere mål og oppgaver i løpet av en kort periode. Som et resultat bør du lære så mye som mulig om det ved hjelp av Google støtte Norge teamet hvis du ønsker å oppnå de beste resultatene. Den ble først introdusert som en søkemotor som hvem som helst kunne bruke til å slå opp hva som helst uten problemer.

Ikke bare det, men det ga deg også resultater raskt og effektivt. På grunn av disse faktorene fikk Google popularitet og synlighet blant nettsamfunnet. Imidlertid har denne plattformen blitt mer enn en søkemotor med tiden.

Teknologiske forbedringer har gjort det praktisk for deres tekniske team å legge til funksjoner, tjenester og produkter. Derfor kan du bruke denne applikasjonen til flere formål nå. Ikke bare det, men du kan også bruke dette programmet for å få nyheter, kontrollere din daglige rutine, sette opp møter, annonsere merkevaren din, snakke med folk osv.

Uansett hvor godt bevandret du er med teknologi og internett, er det ganske vanlig at folk synes det er utfordrende å bruke funksjonene til en applikasjon for første gang. Hvis du er en av disse personene, ikke skamm deg over å be om hjelp fra Google hjelpelinje Norge teamet så snart som mulig.

Du kan kontakte disse personene på forskjellige måter, noe som gjør det enkelt for deg å få den mest passende hjelpen samtidig som du minimerer sjansene for problemer med stor margin. Dette aspektet vil forbedre kvaliteten på livet ditt effektivt.

I tillegg til det er det noen få trinn du kan følge for å slå på funksjonen for foreslåtte artikler. La oss nå se nærmere på dem:

  1. Det første du må gjøre er å åpne Google Chrome på smarttelefonen, bærbar PC eller datamaskin
  2. Når programvaren er åpen på skjermen, trykker du på de tre prikkene du finner øverst til høyre på skjermen
  3. En liste over alternativer vises foran deg, trykk på fanen Innstillinger
  4. Du finner en fane som heter Discover på den nye siden, trykk på den
  5. Trinnet ovenfor vil gi deg en knapp for å slå på de foreslåtte artiklene dine, velg den
Hvis du trenger mer informasjon om instruksjonene, ring Googles brukerstøtte nummer når det passer deg.

Relatert blogg

Comments

Popular posts from this blog

Hvordan deaktivere Google Voice Typing?

Hvordan deaktiverer jeg Google Contacts Sync?