Hvordan deaktivere Google Voice Typing?

Bent u een van de vele mensen die voortdurend informatie nodig heeft over verschillende onderwerpen? Als uw antwoord ja is, moet u meer leren over Google en hoe het u kan helpen bij verschillende inspanningen.

Det er et slags sosialt nettverk som spesialiserer seg på forskjellige teknologiområder, slik at du kan forbedre kvaliteten på livet og arbeidet ditt betraktelig. Google er et multinasjonalt selskap som vil kunne gi deg alle slags funksjoner og fasiliteter uten problemer. Derfor bør du lære mer om det så snart som mulig ved hjelp av Google Støtte Norge teamet.

Hvis du forstår hvordan du bruker dette programmet på riktig måte, vil du kunne fullføre forskjellige oppgaver og ivareta dine ansvarsoppgaver på en vellykket og effektiv måte. Det er en av hovedårsakene til at så mange mennesker i dag er betydelig avhengige av denne applikasjonen.

Google vil også kunne tilby deg ulike typer applikasjoner og nettsteder for å gjøre ting bedre for deg. Alle disse aspektene vil gjøre det enkelt for deg å få de beste fordelene samtidig som du reduserer problemer med stor margin.

Er dette første gang du bruker Google og dets ulike nyttige tjenester? Hvis svaret er ja, er du kanskje ikke sikker på hva du skal gjøre eller hvor du skal begynne. Men er det en god nok grunn for deg til å gi opp? Nei.

Det er fordi Google tekniske Støtte team er tilgjengelig hele dagen for å hjelpe deg i enhver situasjon. De kan gi deg forslag, tips, råd og løsninger for å gjøre ting mer behagelig for deg.

I tillegg til disse er det noen få instruksjoner du kan huske på hvis du ønsker å deaktivere stemmeskrivingsfunksjonen på smarttelefonen. La oss nå se nærmere på dem:

  1. Det første du må gjøre er å gå til Innstillinger-menyen på smarttelefonen din umiddelbart
  2. Når menyen vises på skjermen, gå til Språk og tastatur-kategorien du kommer over
  3. En ny liste med alternativer åpnes, trykk på fanen Tastatur på skjermen
  4. En liste over brukte tastaturer vil bli gitt til deg, trykk på Google Keyboard
  5. Trykk på Innstillinger på den nye siden som åpnes
  6. Flytt markøren ved siden av Stemmeskriving til venstre for å slå den av

Ring Google brukerstøttenummer hvis du ikke forstår noen av trinnene ovenfor.

Relatert blogg

Hva skal jeg gjøre når Google Maps har problemer med stemmenavigasjon?


Popular posts from this blog

Hvordan deaktiverer jeg Google Contacts Sync?

Hvordan slå på Googles foreslåtte artikler?