Hvordan slå av Google Translate?

Hvert individ som bor på denne planeten har hørt om Google eller hva det kan gjøre. Det er et av de mest populære og pålitelige programmene på kloden i dag. Den kan gi deg alle slags funksjoner, tjenester og verktøy uten problemer. Som et resultat bør du huske på å vite mer om hvordan fasilitetene deres fungerer med hjelp fra Googles brukerstøtteteam så snart som mulig.

Du bør laste ned denne applikasjonen umiddelbart fordi den vil gjøre deg i stand til å forbedre opplevelsen og komforten med stor margin raskt. Den lar deg søke i en rekke emner, lete etter folk, starte applikasjonen din, laste ned andre programmer osv., uten problemer. Alle disse aspektene øker effektiviteten og kvaliteten til applikasjonen med stor margin.

Når du har installert dette programmet, vil du lettere kunne ivareta dine krav og krav. Alle disse elementene vil gjøre deg i stand til å lette problemene dine og øke produktiviteten betraktelig.

Uansett hvem du er eller hvor godt bevandret du måtte være med teknologi og nettet, kan du fortsatt finne det betydelig utfordrende å sette opp en applikasjon som Google hvis dette er første gang.

I tider som disse er det beste du kan gjøre å snakke med Googles tekniske støtteteam og be dem om å veilede deg på riktig måte. Du kan ringe, sende tekstmeldinger, sende e-post eller live chatte med dem når du vil, siden de er tilgjengelige hele dagen.

Bortsett fra det er det noen få instruksjoner du bør vite om hvis du vil slå av Google Oversetter. La oss nå se nærmere på dem:

  1. Det første du må gjøre er å laste ned og åpne Google Assistant applikasjonen på smarttelefonen eller den bærbare datamaskinen
  2. Når du befinner deg på hjemmesiden til programmet, trykker du på alternativet Flere innstillinger øverst til høyre på skjermen
  3. En ny side åpnes på skjermen din, trykk på Mine språk-flisen du kommer over på venstre side
  4. Du finner et alternativ kalt Google Translate på neste side, åpne det umiddelbart
  5. Slå av funksjonen i henhold til dine preferanser
Ring Google Technical Support Norway hvis trinnene ovenfor ikke gir deg passende løsninger.


Comments

Popular posts from this blog

Hvordan slå på Googles foreslåtte artikler?

Hvordan deaktivere Google Voice Typing?

Hvordan deaktiverer jeg Google Contacts Sync?